Functionam 100%

Studiu despre Carotenoizi

Utilizăm cookies pentru a optimiza site-ul nostru, experienţa dvs de navigare si a ne integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "ACCEPT" sau prin continuarea navigarii pe acest site accepţi utilizarea fisierelor cookies. Îţi poţi insa schimba aceasta alegere oricand.

Tel: (+4)0736.879.456 Click to Call !

Studiu despre Carotenod Complex - partea 2

Partea a 2-a Carotenoid Complex

Studiu asupra dinamicii concentratiei plasmatice de carotenoide ininte si dupa suplimentarea dietei cu ametec de carotenoide

Studiul clinic a fost realizat prin participarea a 11 persoane ale caror concentratii plasmatice de carotenoide au fost determinate prin HPLC.
Subiectii au avut initial o dieta cu un continut scazut in carotenoide, timp de 2 saptamani, dupa care dieta a fost suplimentata astfel:
- 8.5mg beta-caroten, 3.5mg alfa-caroten si 0.5 mg lycopen, toate din surse naturale timp de 4 saptamani.
Li s-au prelevat probe care au fost analizate pentru determinarea concentratiei de colesterol seric, trigliceride si lipoproteine, inainte si dupa suplimentarea dietei.

Observatii:
Dupa 2 saptamani de dieta cu un continut scazut de carotenoide , concentratia plasmatica a celor 3 carotenoizi studiati a scazut la aproximativ 60 % din valoarea de referinta.
Dupa 1 saptamana de la suplimentarea dietei concentratiile de alfa si beta-caroten  au crescut inapoi la valoarea normala (de referinta), iar catre finalul perioadei de suplimentare, acestea erau semnificativ crescute  fata de valorile de referinta (P<0.05).
Concentratia de lycopen a crescut insa foarte putin, iar concentratia serica de lipide nu s-a modificat semnificativ.

In concluzia acestui studiu clinic , variatia concentratiei plasmatice a acestor carotenoide (alfa, beta-caroten si lycopen) a reflectat administrarea suplimentelor alimentare.
Acesta este primul studiu clinic care certifica cresterea concentratie serice de cartotenoide, altele decat numai beta-caroten, consecutiv suplimentarii dietei alimentare

Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J40/3532/2018
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Suntem neplatitori de TVA, adica preturile afisate pe site sunt preturi finale, insa ele nu includ taxele de transport.
Acestea sunt de 15 RON in Bucuresti si de 20 RON in orice alta localitate din tara. La comenzi peste 350 RON transportul este GRATUIT.


Deostar Logistics Team SRL este distribuitor independent Neolife (fost GNLD), cu IDN 619655
Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.
Site-ul oficial Neolife este www.neolife.com
ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile din Romania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Turmalina
Deosolar.com