Telefon: (+4)0742.492.142
Click aici si suna-ne! (intre 8:00-22:00)

Livrarile produselor se efectueaza dupa cum urmeaza:

1) In Bucuresti:

Livrarea produselor in Bucuresti: 9 RON (TVA inclus, prin serviciul propriu de livrare), indiferent de valoarea comenzii.

(prin Bucuresti NU se inteleg Otopeni, Magurele sau alte localitati limitrofe Bucurestiului, ci doar teritoriul Bucurestiului).

Termenul de livrare pentru Bucuresti este de 24 de ore de la efectuarea comenzii (cu exceptia comenzilor plasate sambata si duminica).

--------------------------------

2) In tara (adica in orice alta localitate decat Bucuresti):

 FAN COURIER / GLS Romania (servicii de curierat rapid, livreaza in 24 ore, de L-V , inclusiv Sambata (sambata doar pentru localitatile mari))

Costul pentru expeditia prin Fan Courier/ GLS Romania este de 20 RON / comanda (TVA inclus), pentru localitatile din intreaga tara (indiferent de distanta fata de sediile locale ale acestor firme)
Termenul de livrare pentru comenzile din tara este de 24-48 ore de la efectuarea comenzii (cu exceptia comenzilor plasate sambata si duminica).

---------------------------------------------

Modalitati de plata
Folosim 2 metode de plata:

1) plata la primirea coletului (sistem ramburs) = adica platiti in momentul inmanarii coletului de catre agentul firmei de curierat

2) plata online prin card de credit / debit = folosim serverele securizate ale Euplatesc.ro (sistem detinut si administrat de catre EuroPayment Services SRL, companie autorizata VISA/Mastercard pentru procesarea cardurilor de credit / debit) pentru a procesa in siguranta platile online.

Cardurile acceptate sunt: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro.

Va asiguram ca nici o informatie referitoare la datele cardului dvs de credit / debit nu tranziteaza sau nu este stocata in sistemele noastre nici un moment.

De asemeni, intregul nostru site este securizat (inclusiv pagina de finalizare a comenzii) 

Intreaga plata online se petrece pe serverele securizate ale Euplatesc.ro, care interactioneaza cu banca emitenta a cardului dvs. Nici in serverele securizate Euplatesc.ro nu sunt stocate date despre cardul dvs.

Serverele securizate ale Euplatesc.ro cripteaza informatiile trimise catre banca emitenta a cardului dvs de asa natura incat este practic imposibil ca ele sa fie interceptate de catre o persoana neautorizata.

Tranzactiile efectuate prin EuPlatesc.ro beneficiaza de sistemele de autorizare 3DSecureVerified by VISA si Mastercard Secure Code pentru a garanta tranzactii in perfecta siguranta.

Iar in sistemul nostru (Deostar.ro) ajunge doar informatia (via serverele securizate ale Euplatesc.ro ) ca plata dvs a fost aprobata de banca emitenta a cardului. Nici un fel de alte informatii despre cardul dvs nu tranziteaza sau nu sunt stocate,  in nici un moment, pe serverele Deostar.ro. 

Tranzactii securizate prin Euplatesc.ro / VISA /Mastercard / Maestro


Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J40/3532/2018
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.

ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile dinRomania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, 33333 Vrancea
Turmalina