Utilizăm cookies pentru a optimiza site-ul si experienţa dvs de navigare si a ne integra cu reţele de socializare. Prin clic pe "ACCEPT" accepţi utilizarea cookies. Îţi poţi schimba aceasta alegere.

Tel: (+4)0742.492.142 Click to Call !

Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal și confidențialitatea datelor (GDPR)


 

Începând cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul European nr 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și sub acronimul de GDPR (General Data Protection Regulation).

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal. Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudo-nimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de GDPR . Datele cu caracter personal care au fost făcute anonime în așa fel încât persoana fizică nu este sau nu mai este identificabilă nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele să fie cu adevărat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie ireversibilă.

GDPR protejează datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizată pentru prelucrarea datelor respective – este „neutră din punct de vedere tehnologic” și se aplică atât prelucrării automate, cât și prelucrării manuale, cu condiția ca datele să fie organizate potrivit unor criterii predefinite (de exemplu, în ordine alfabetică). De asemenea, nu contează cum sunt stocate datele – într-un sistem de ITC, prin supraveghere video sau pe hârtie; în toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerințelor de protecție formulate în RGPD.

Ce fel de date cu caracter personal colectăm de la dvs.?

Informațiile și datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când vizitați site-ul nostru sau interacționați cu noi pot fi:

  • Detalii personale furnizate de dvs. – cum ar fi numele dvs., adresa poștală și alte date de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, solicitările dvs., orice reclamații pe care le-ați face și orice alte date pe care le primim dacă comunicăm cu dvs. prin e-mail, online sau prin social media și orice alte informații pe care le furnizați – de exemplu atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, vă abonați la newsletter-ele noastre, participați la ofertele și promoțiile noastre, oferiți feedback în calitate de consumator, răspundeți la sondaje sau achiziționați produsele pe care le comercializam;
  • Informațiile privind plata – inclusiv datele necesare pentru a face achiziții, cum ar fi adresa de livrare și de facturare;
  • Informațiile de conectare la cont – inclusiv orice informație care vă este necesară pentru a crea un cont de utilizator, cum ar fi un nume de utilizator, parola, orașul în care locuiți și sex;
  • Informațiile colectate automat – inclusiv informațiile despre calculatorul dvs., adresa IP și browser-ul pe care le putem colecta, de exemplu, atunci când folosim în site-ul nostru propriile noastre cookie-uri sau cookie-uri deținute de terțe părți, web beacon-uri și tehnologii similare care colectează informații privind utilizarea de către dvs. a site-ului nostru sau despre interacțiunea dvs. cu noi prin e-mail. Consultați Politica privind cookie-urile pentru mai multe informații.


De ce colectăm datele dvs. cu caracter personal?

Noi colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal în scopurile de mai jos și în limitele legii. Vă rugăm să rețineți că, până în acest moment, noi deja deținem informații despre dvs. pe care le putem folosi în aceleași scopuri.

În interese comerciale legitime: putem folosi datele dvs. cu caracter personal (atât agregate, cât și individuale), cum ar fi datele dvs. de contact, datele dvs. de cont și de identificare electronică, informațiile referitoare la achizițiile dvs. din magazinul nostru online, în scopuri de marketing (de exemplu, newsletter) și pentru a analiza și îmbunătăți calitatea produselor sau serviciilor noastre, precum și pentru a vă înțelege pe dvs. în rol de consumator.

Aceasta înseamnă și că analizăm informațiile pe care ni le oferiți împreună cu modul în care utilizați site-ul nostru sau produsele și serviciile noastre și folosim toate aceste informații pentru a le îmbunătăți și pentru a vă oferi o mai bună experiență în utilizare (de exemplu, analizăm paginile pe care le-ați vizitat, ce produse și servicii folosiți și preferați, precum și modul în care folosiți aceste produse și servicii).

De asemenea, putem folosi datele dvs. cu caracter personal în interese comerciale legitime, cum ar fi: pentru a genera statistici agregate despre utilizatorii produselor și serviciilor noastre; pentru a îmbunătăți securitatea și prevenirea fraudelor, în scopuri legate de integritatea sistemelor; pentru a vă reaminti prin e-mail de produsele lăsate în coș sau pentru a vă trimite confirmarea comenzii; pentru a facilita operațiunile noastre comerciale, pentru a exercita politicile și procedurile companiei; pentru a ne permite să realizăm tranzacții de companie, cum ar fi orice fuziune, vânzare, reorganizare, transfer al activelor sau afacerilor Deostar Logistics Team SRL, achiziția, falimentul sau alt eveniment similar și în alte scopuri comerciale legitime permise de legislația aplicabilă pentru care vom furniza informațiile relevante la momentul respectiv.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a satisface scopul pentru care au fost oferite de dvs. sau colectate de noi (de exemplu, pentru perioada de timp necesară pentru a ne da feedback sau pentru a livra comanda dvs).

De aceea, am putea păstra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă rezonabilă după ultima dvs. interacțiune cu noi. Atunci când datele cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în acest sens, le vom distruge sau șterge într-o manieră sigură. În anumite cazuri, putem avea cerințe legale sau de reglementare care ne obligă să păstrăm anumite informații pentru o anumită perioadă de timp.

Consimțământul dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs. specific pentru a vă abona la buletinul nostru informativ privind produsele și serviciile. Puteți sa vă retrageți consimțământul făcând click pe butonul Dezabonare de la finalul fiecărui e-mail de tip newsletter.

De asemenea, ne bazăm pe consimțământul dvs. atunci când vă creați contul de utilizator pe site-ul nostru. Puteți să vă retrageți consimțământul ștergându-vă contul în orice moment.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor și ne asigurăm că acestea sunt protejate de o infrastructura IT și măsuri de securitate corespunzătoare. Mai mult decât atât, am implementat măsuri interne, care ne permit să descoperim, să notificăm și să documentăm încălcările de securitate, în cel mai scurt timp posibil.

Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile și libertățile dvs., vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Veți fi informat cu privire la încălcarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs.

Contact

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați cu privire la datele dvs. cu caracter personal și pentru că ați alocat o parte din timpul dvs. citirii notificării noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, și ele nu se regăsesc mai sus, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office [ ( at ) ] deostar.ro.


Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J40/3532/2018
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Suntem neplatitori de TVA, adica preturile afisate pe site sunt preturi finale, insa ele nu includ taxele de transport.
Acestea sunt de 9 RON in Bucuresti si de 20 RON in orice alta localitate din tara.


Deostar Logistics Team SRL este distribuitor independent Neolife (fost GNLD), cu IDN 619655
Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.
Site-ul oficial Neolife este www.neolife.com
ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile dinRomania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Turmalina