Utilizăm cookies pentru a optimiza site-ul nostru, experienţa dvs de navigare si a ne integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "ACCEPT" sau prin continuarea navigarii pe acest site accepţi utilizarea fisierelor cookies. Îţi poţi insa schimba aceasta alegere oricand.

Tel: (+4)0742.492.142 Click to Call !

Politica GDPR

( Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal și confidențialitatea datelor - GDPR)


 

Începând cu data de 25.05.2018, a devenit aplicabil Regulamentul European nr 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și sub forma GDPR (General Data Protection Regulation).

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal. Datele cu caracter personal care au fost  criptate sau pseudo-anonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de GDPR . Datele cu caracter personal care au fost făcute anonime în așa fel încât persoana fizică nu este sau nu mai este identificabilă nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele să fie cu adevărat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie integral ireversibilă.

GDPR protejează datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizată pentru prelucrarea datelor respective – GDPR este „neutră din punct de vedere tehnologic” - și se aplică atât prelucrării automate, cât și prelucrării manuale, cu condiția ca datele să fie organizate potrivit unor criterii predefinite (de exemplu, în ordine alfabetică). De asemenea, nu contează cum sunt stocate datele – într-un sistem de IT, prin supraveghere video sau pe hârtie; în toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerințelor de protecție formulate în RGPD.

Ce fel de date cu caracter personal colectăm de la dvs.?

Informațiile și datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când vizitați site-ul nostru sau interacționați cu noi pot fi:

  • Detalii personale furnizate de dvs. – cum ar fi numele dvs., alte date de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, solicitările dvs., orice reclamații pe care le-ați face și orice alte date pe care le primim dacă comunicăm cu dvs. prin e-mail, online, telefonic sau prin social media și orice alte informații pe care le furnizați – de exemplu atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, când vă abonați la newsletter-ele noastre, când participați la ofertele și promoțiile noastre, când oferiți feedback în calitate de consumator, când răspundeți la sondaje sau când achiziționați produsele pe care le comercializam;
  • Informațiile privind comenzile dvs. – inclusiv datele necesare pentru a face achiziții, ca de exemplu adresa de livrare și cea de facturare;
  • Informațiile de conectare la cont – inclusiv orice informație care vă este necesară pentru a crea un cont de utilizator, cum ar fi numele de utilizator, orașul si judetul în care locuiți;
  • Informațiile colectate automat – inclusiv informații despre sistemul de operare al calculatorului dvs., adresa dvs. IP și browser-ul pe care il folositi când sunteti pe site-ul nostru. Consultați Politica privind cookie-uri pentru mai multe informații.

Folosim în site-ul nostru propriile noastre cookie-uri (si/sau cookie-uri deținute de terțe părți) precum și tehnologii similare care colectează informații privind folosirea de către dvs. a site-ului nostru (adica modul in care va comportati dvs in calitate de utilizator al site-ului nostru) sau referitor la interacțiunea dvs. cu noi prin formularele de comanda si de contact.


De ce colectăm datele dvs. cu caracter personal?

Noi colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal în scopurile de mai jos și în limitele legii. Vă rugăm să rețineți că, până în acest moment, noi deja deținem informații despre dvs. pe care le putem folosi în aceleași scopuri (intrucat deja ati accesat cel putin 1 pagina din site-ul nostru).

În interese comerciale legitime, in limitele permise de legislatia GDPR si cu acordul expres al dvs: putem folosi datele dvs. cu caracter personal (atât agregate, cât și individuale), cum ar fi datele dvs. de contact, datele dvs. de cont (de pe site-ul nostru) și de identificare electronică, informațiile referitoare la achizițiile dvs. din magazinul nostru online, în scopuri de marketing (de exemplu, newsletter) și/sau pentru a analiza site-ul și a îmbunătăți calitatea produselor sau serviciilor noastre, precum și pentru a înțelege comportamentul dvs. în rol de consumator.

Aceasta înseamnă și că analizăm informațiile pe care ni le oferiți împreună cu modul în care utilizați site-ul nostru sau produsele și serviciile noastre și folosim toate aceste informații pentru a îmbunătăți site-ul nostru si serviciile noastre și pentru a vă oferi o mai bună experiență de utilizare (de exemplu, analizăm paginile pe care le-ați vizitat, ce produse și servicii folosiți și preferați, precum și modul în care utilizati aceste produse și servicii). Totul in limitele legale.

De asemenea, putem folosi datele dvs. cu caracter personal în interese comerciale legitime, cum ar fi:

  • pentru a genera statistici agregate despre utilizatorii produselor și serviciilor noastre;
  • pentru a îmbunătăți securitatea site-ului și a ajuta la prevenirea fraudelor, în scopuri legate de functionalitatea sistemelor noastre;
  • pentru a vă reaminti prin e-mail de produsele lăsate în coș (daca v-ati exprimat acceptul pentru acest lucru) sau pentru a vă trimite prin email si/sau sms un mesaj referitor la confirmarea, respectiv expedierea comenzii dvs;
  • pentru a facilita operațiunile noastre comerciale, pentru a exercita politicile și procedurile companiei;
  • pentru a ne permite să realizăm tranzacții de companie, cum ar fi orice fuziune, vânzare, reorganizare, transfer al activelor sau afacerilor Deostar Logistics Team SRL, achiziția, falimentul sau alt eveniment similar și în alte scopuri comerciale legitime permise de legislația aplicabilă pentru care vom furniza informațiile relevante la momentul respectiv.


Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a satisface scopul pentru care au fost oferite de dvs. sau colectate de noi (de exemplu, pentru perioada de timp necesară pentru a ne da feedback sau pentru a livra comanda dvs).

De aceea, am putea păstra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă rezonabilă după ultima dvs. interacțiune cu noi. Atunci când datele cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în sensul pentru care au fost colectate, le vom distruge sau șterge într-o manieră sigură. În anumite cazuri, putem avea cerințe legale si/sau regulamente ale diferitelor institutii ale statului roman (ex: cerintele ANAF referitor la pastrarea facturilor emise) care ne obligă să păstrăm anumite informații despre dvs. pentru o anumită perioadă de timp.

Consimțământul dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs. specific, pentru a vă abona la buletinul nostru informativ privind produsele și serviciile noastre. Puteți sa vă retrageți oricand consimțământul făcând click pe butonul Dezabonare de la finalul fiecărui e-mail de tip newsletter.

De asemenea, ne bazăm pe consimțământul dvs. express exprimat atunci când vă creați contul de utilizator pe site-ul nostru. Puteți să vă retrageți consimțământul oricand, prin ștergerea contului creat pe site-ul nostru, în orice moment doriti.

Vă rugăm să decideți dacă acest site poate utiliza fisiere cookie web sau alte tehnologii care vă pot recunoaște browserul în mod unic („Fisiere  cookies”), după cum este descris mai jos. Site-ul nostru are în subsolul paginii un link pentru preferințele legate de modulele cookie, pentru a vă permite să utilizați acest instrument pentru a ajusta ulterior aceste opțiuni.

Fisierele cookie sunt mici fişiere text care sunt stocate pe echipamentul tău (computer sau dispozitiv mobil) atunci când accesezi majoritatea site-urilor web.

Fisierele cookie se impart in mai multe categorii:

  • Fişiere cookie obligatorii
    Aceste module cookie sunt necesare pentru a permite funcționarea caracteristicilor de bază ale site-ului, cum ar fi să vă permită conectarea la site sau efectuarea unei comenzi pe site.
  • Fişiere cookie analitice
    Aceste module cookie ne permit să analizăm modul în care utilizați site-ul, să ne evaluăm și să ne îmbunătățim performanța și să va oferim o experiență mai bună. De exemplu, acestea ne ajută să știm ce pagini sunt cele mai populare și să vedem cum accesează vizitatorii diferite sectiuni din site. De asemenea, acestea contribuie la asigurarea de caracteristici opționale, cum ar fi instrumentele de partajare pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram etc).
    De exemplu, site-ul nostru utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizării site-ului. În acest scop, Google Analytics utilizează „cookie-uri”, care sunt fișiere-text plasate în calculatorul dumneavoastră. Informațiile generate de aceste cookie-uri cu privire la modul în care este utilizat site-ul – informații standard de tip jurnal de utilizare a site-ului (inclusiv adresa dumneavoastră IP) și informații privind comportamentul vizitatorului, într-o formă anonimă – sunt transmise către Google și stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Înainte de a fi transmisă către Google, adresa ta IP este anonimizată.
    În conformitate cu certificarea sa legată de „scutul de confidențialitate” (Privacy Shield), Google declară că respectă cadrul UE-SUA privind scutul de confidențialitate. Google poate transfera informațiile colectate de Google Analytics către o terță parte atunci când legislația impune acest lucru sau atunci când respectiva terță parte prelucrează informațiile în numele Google.
    În conformitate cu condițiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date deținute de Google.
  • Fişiere cookie publicitare
    Aceste module cookie sunt utilizate pentru a vă afișa anunțuri care sunt cat mai relevante cu putinta pentru dvs. Noi și partenerii noștri putem utiliza și împărtăși informațiile colectate cu aceste module cookie pentru a crea profiluri ale intereselor dvs. și pentru a adapta anunțurile pe care le primiți.

Cum poţi gestiona sau dezactiva modulele cookie din browser

Poți gestiona preferințele cookie din fereastra pop-ul din site-ul nostru sau din setările browserului.

Majoritatea browserelor vă permit:

  •     să vedeți ce cookie-uri aveți și să le ștergeți în mod individual
  •     să blocați cookie-uri ale unor terțe părți
  •     să blocați cookie-uri ale anumitor site-uri
  •     să blocați setarea tuturor cookie-urilor
  •     să ștergeți toate cookie-urile atunci când închideți browserul


Dacă dezactivati toate modulele (noastre) cookie din setările browserului, este posibil ca anumite secţiuni sau funcţii ale site-urilor noastre web să nu funcţioneze, deoarece browserul ne poate împiedica să setăm module cookie necesare pentru funcţionarea site-ului. Prin urmare, va recomandăm nu să dezactivati toate modulele cookie din browserul web.
Mai multe detalii despre fisierele cookie puteti afla accesand link-ul:  Informatii despre Cookies

Securitatea datelor cu caracter personal pe site-ul nostru

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor și ne asigurăm că acestea sunt protejate de o infrastructura IT și măsuri de securitate corespunzătoare. Mai mult decât atât, am implementat măsuri interne de securitate, care ne permit să descoperim, să notificăm și să documentăm încălcările de securitate, în cel mai scurt timp posibil.

Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile și libertățile dvs., vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ( Dataprotection.ro ). Veți fi informat prin email sau telefonic cu privire la încălcarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs.

Contact

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați cu privire la datele dvs. cu caracter personal și pentru că ați alocat o parte din timpul dvs. citirii notificării noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, și ele nu se regăsesc mai sus, ne puteți contacta folosind formularul de contact al site-ului sau la adresa de email:  dpo  { [ { @ } ] } deostar.ro

Va multumim,

Echipa Deostar.ro


Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J40/3532/2018
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Suntem neplatitori de TVA, adica preturile afisate pe site sunt preturi finale, insa ele nu includ taxele de transport.
Acestea sunt de 9 RON in Bucuresti si de 20 RON in orice alta localitate din tara.


Deostar Logistics Team SRL este distribuitor independent Neolife (fost GNLD), cu IDN 619655
Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.
Site-ul oficial Neolife este www.neolife.com
ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile dinRomania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Turmalina