Telefon: (+4)0742.492.142
Click aici si suna-ne! (intre 8:00-22:00)

Returnarea banilor/schimbarea produselor

Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel cu probleme in urmatoarele cazuri:
- produsele au avut de suferit de pe urma transportului (continutul a curs si/sau cutia/sticla in care este ambalat produsul a fost sparta sau desfacuta);
- produsele primite nu sunt aceleasi cu cele care au fost comandate pe site;
- termenul de garantie inscriptionat pe produs nu depaseste (ca timp) durata tratamentului efectuat cu produsul respectiv (maxim o luna calendaristica).
- conform cu OG 130/2000 puteti cere returnarea banilor fara penalitati si fara invocarea unui motiv in timp de 10 zile lucratoare de la primirea coletului. In acest caz produsul trebuie sa fie in stare perfecta, nedesfacut, cu toate etichetele intacte, putand fi vandut in continuare ca nou. In sarcina cumparatorului cad insa toate costurile de transport (dus-intors).

  • Despagubirile cerute nu pot fi mai mari decat valoarea produselor.
  • Firma va cere returnarea produsului/produselor cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.
  • Cererea de returnare a produselor sau a banilor se poate face doar in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului de catre dvs.
  • Returul banilor de la noi catre dvs se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea de catre firma a coletului retur trimis de dvs, prin mandat postal sau direct in contul dvs bancar.

Acest site este detinut si administrat de Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 36651751 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: F40/1693/2016
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.

ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile dinRomania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi,Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
Turmalina