Telefon: (+4)0742.492.142
Click aici si suna-ne! (intre 8:00-22:00)

Termeni si Conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este detinut, intretinut si administrat de Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala (CUI: 36651751 , Nr de Ordine la Registrul Comertului: F40/1693/2016).

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Acest site este proprietatea societatii Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala. Site-ul este gazduit de servere inchiriate companiei Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala de catre o terta companie (denumita mai departe companie gazda) . Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de compania gazda ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine companiei gazda.

Intregul continut al acestui site www.deostar.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala, respectiv a furnizorilor si colaboratorilor sai (acolo unde este cazul) si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala, respectiv a furnizorilor si colaboratorilor sai (acolo unde este cazul) a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin posesorilor lor.

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala nu ofera nici o garantie, nici in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala face toate eforturile in acest sens, dar nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau email-ul trimis de la www.deostar.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie (in cazul in care vine de la furnizor insotit de certificat de garantie) .

Site-ul www.deostar.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.deostar.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare, Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

ultima actualizare: 25-11-2016


Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J40/3532/2018
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.

ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile dinRomania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, 33333 Vrancea
Turmalina