Telefon: (+4)0742.492.142
Click aici si suna-ne! (intre 8:00-22:00)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala, cu sediul in Bucuresti, str Splaiul Unirii nr 33, sector 5, CUI: 36651751, Nr de Ordine la Registrul Comertului: F40/1693/2016, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.deostar.ro in sectiunea Newsletter, ca urmare a accesarii tastei - "Abonare", va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in vederea abonarii la Newsletter, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala este transmiterea de oferte si promotii de pe site-urile administrate de Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala.

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Datele dvs. sunt destinate in exclusivitate utilizarii de catre Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin accesarea casutei ,,Abonare", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala.

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala nu va accesa casuta "Abonare ".

Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere si formularul de comanda.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul profesional al Vladescu Carstea Cristian Gabriel Intreprindere Individuala din Bucuresti.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa le modificati cât mai curând posibil.

ultima actualizare: 25-11-2016


Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142 | Digi Fix: 031.801.50.35
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J40/3532/2018
Sediu social si Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 33, Bucuresti ( la 100 m de Camera de Comert si Industrie a Romaniei / Pasajul Marasesti) - vezi harta si programul aici.

Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.

ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile dinRomania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, 33333 Vrancea
Turmalina