Functionam 100%

Turmalina - centuri cu turmalina - produse cu turmalina - Deostar.ro

Utilizăm cookies pentru a optimiza site-ul nostru, experienţa dvs de navigare si a ne integra cu reţele de socializare. Prin clic pe butonul "ACCEPT" sau prin continuarea navigarii pe acest site accepţi utilizarea fisierelor cookies. Îţi poţi insa schimba aceasta alegere oricand.

Tel: (+4)0736.879.456 Click to Call !

Turmalina (turmalinul) este un cristal semipretios de siliciu cu o structura chimica variabila, complexa, ce cuprinde atomi de aluminiu si bor, recunoscut pentru proprietatile lui terapeutice si protectoare. Turmalina este inca un dar pe care Dumnezeu l-a daruit oamenilor spre însanatosire si ajutor, turmalina fiind considerata a atrage si menti...

Turmalina (turmalinul) este un cristal semipretios de siliciu cu o structura chimica variabila, complexa, ce cuprinde atomi de aluminiu si bor, recunoscut pentru proprietatile lui terapeutice si protectoare. Turmalina este inca un dar pe care Dumnezeu l-a daruit oamenilor spre însanatosire si ajutor, turmalina fiind considerata a atrage si mentine prosperitatea. Piatra de Turmalina a fost folosita din vremuri stravechi.
Sri Lanka este una dintre tarile în care oamenii au cunoscut si apreciat calitatile turmalinei, denumirea acestui cristal în limba sinhaleza (turamali) având semnificatia de "piatra care atrage cenusa" prin cenusa întelegându-se atât radiatii nocive, cât si energii negative, toxine, adica tot ce întuneca aura corpului uman.


Structura turmalinei


In compozitia turmalinei, atomii de aluminiu pot fi substituiti în diverse proportii de atomi de sodiu, calciu, magneziu, fier, litiu etc, ceea ce determina variatii în proprietatile fizice si chimice ale cristalului.
Turmalina se gaseste frecvent în natura sub forma de cristale prismatice asociate cu rocile de granit si pegmatit sau cu rocile metamorfice (gnaisuri, sist-uri, marmura) care s-au transformat prin presiuni si temperaturi ridicate exercitate de straturile vecine.

Formula chimica a turmalinei  este:

XY3Z6[(BO3)3Si6O18(OH,F)4], X=(Ca,Na,K,Mn), Y=(Mg,Li,Al,Mn,FeII), Z=(Al,Mg,Ti,Cr,V,FeIII)

 

Proprietati fizice si chimice ale cristalului de turmalina

Turmalina are sistem de cristalizare trigonal. Din formula chimica reiese faptul ca ionii hidroxil (-OH) ?i ionii de fluor (-F) se pot combina în diferite raporturi de amestec cu metale, acest amestec determinând culoarea si duritatea mineralului (între 7 si 7,5 - pe Scara Mohr).
Culorile turmalinei sunt foarte variate, de la albastru, verde, rosu, roz, brun, pâna la negru, uneori un cristal putând avea mai multe culori; în sectiune transversala unele cristale apar ca un agat cu linii circulare concentrice de culoare diferita.
La turmaline se poate constata frecvent fenomenul de pleocroism, adica schimbarea culorii în functie de directia de observare. Cel mai frecvent pleocroism este de la albastru la negru.


Turmalina verde este recunoscuta a avea efecte benefice crescute pentru barbati, iar turmalina roz este destinata în mod special femeilor. Cel mai intens efect de emisie îl are turmalina albastra (indigolit) si cel mai intens efect protector împotriva radiatiilor nocive îl are turmalina neagra (schorlit).
O alta proprietate a cristalelor de turmalina este piezoelectricitatea, care se manifesta prin aparitia unei sarcini electrice a cristalului ca urmare a unei actiuni mecanice (presiune sau torsiune) aplicata pe o anumita axa a acestuia.
De asemenea, cele mai multe varietati de turmalina prezinta si proprietatea de piroelectricitate, adica aparitia unei sarcini electrice în urma încalzirii sau racirii cristalului, turmalina fiind primul material la care s-au observat aceste doua proprietati.
De asemenea este singurul cristal natural încarcat electric permanent, fiind denumita si "magnet cristalin".

Turmalina genereaza ioni negativi si energie termica (sub forma de reza infrarosii cu lungime mare de unda), fiind o sursa naturala de energie.

Aceasta proprietate are consecinte terapeutice directe asupra organismului uman.
Se stie faptul ca organismul uman genereaza curent electric de intensitate de 0.06 mA, de polaritate negativa sau pozitiva.
Cristalul de turmalina genereaza curenti electrici de exact aceeasi intensitate, compatibili cu cei generati de corpul uman, capabili sa echilibreze perturbarile electrice ale biocâmpului uman, datorate unor afectiuni instalate (cronice sau acute), unor radiatii nocive, sau unor stari patogene.


Intensitatea efectelor benefice ale turmalinei asupra corpului uman depinde direct proportional de marimea sectiunii cristalului aplicat pe locul dureros. Acest fapt a dus la necesitatea aparitiei unei tehnologii care sa permita combinarea turmalinei cu fibre textile, din care sa fie realizate obiecte cu suprafete suficient de mari si care pot fi purtate atât cât este nevoie pentru eliminarea durerilor si starilor patogene dintr-o zona sau alta a corpului.


Ca rezultat al cercetarilor întreprinse de specialisti din Japonia si Coreea, a aparut mai întâi fiber dreams - fibra textila naturala cu continut de microcristale de turmalina si apoi turmalina lichida impregnata în fibre textile naturale, realizari tehnologice ce au permis confectionarea de diferite tipuri de plasturi, centuri cu utilizari diverse, obiecte vestimentare cu fir de turmalina, s.a.m.d.

Prin încalzire, cristalul de turmalina genereaza un câmp electric si un câmp magnetic de intensitate redusa, emite raze infrarosii cu lungime mare de unda si ioni negativi (anioni), toate aceste fenomene având efecte benefice asupra organismului uman, si anume: 

 1. Efect antioxidant, prevenind uzura celulelor, ajuta la eliminarea semnelor de îmbatrânire prematura;
 2. Revitalizant puternic, cu efect direct asupra centrului energetic al vitalitatii;
 3. Protector împotriva radiatiilor electromagnetice si emisiilor energetice negative;
 4. Efect anti-stress, ajuta la echilibrarea functionarii normale a sistemului nervos central (refacerea ritmului normal activitate-repaus, somn-veghe);
 5. Stimuleaza activitatea sistemului endocrin si este un bun drenor limfatic;
 6. Stimuleaza imunitatea;
 7. Regenerator hepatic si al tesutului nervos;
 8. Mareste potenta, fertilitatea si stimuleaza functia sexuala;
 9. Îmbunatateste calitatea sângelui si ajuta la îndepartarea toxinelor depuse pe peretii vaselor de sânge, îmbunatatind circulatia sangvina la nivel periferic;
 10. Efect detoxifiant puternic, ajutând la eliminarea toxinelor ce cauzeaza afectiuni si mirosuri neplacute, efect antibacterian;
 11. Ajuta la cresterea acuitatii vizuale;
 12. Reduce durerile de cap, ametelile si stimuleaza memoria;

La acestea se adauga efectul protector puternic, putând fi folosit ca scut energetic, pentru purificarea aerului în casa, aducator si pastrator de prosperitate, pace si capacitate crescuta de concentrare si concretizare a talentelor si calitatilor posesorului.

==== citeste mai multe aici ====

Centuri cu turmalina Conține 5 produse.

 • 45,00 lei 55,00 lei Stoc epuizat
  Sale!

  Centura cervicala antireumatism cu turmalina Aceste centuri folosesc proprietatile naturale specifice ale cristalului de turmalina: piezoelectricitate, piroelectricitate, emisia de radiatii infrarosii cu lungime mare de unda; 

  45,00 lei 55,00 lei
  Adauga in cos
  Stoc epuizat
 • 38,00 lei 40,00 lei -5% Stoc epuizat

  Centuri antireumatism cu turmalina pentru maini (set de 2 bucati) Aceste centuri folosesc proprietatile naturale specifice ale cristalului de turmalina: piezoelectricitate, piroelectricitate, emisia de radiatii infrarosii cu lungime mare de unda; 

  38,00 lei 40,00 lei -5%
  Adauga in cos
  Preț redus!
  Stoc epuizat
 • 95,00 lei 100,00 lei -5% Stoc epuizat
  Sale!
  1 Recenzie(i)

  Genunchiere antireumatism / antidurere cu turmalina (set 2 buc) Aceaste genunchiere antireumatism folosesc proprietatile naturale specifice ale cristalului de turmalina: piezoelectricitate, piroelectricitate, emisia de radiatii infrarosii cu lungime mare de unda; 

  95,00 lei 100,00 lei -5%
  Adauga in cos
  Stoc epuizat
 • 120,00 lei 200,00 lei -40% Stoc epuizat
  Sale!
  4 Recenzie(i)

  Centura lombara antireumatism si antidurere cu turmalina isi datoreaza efectele terapeutice proprietatilor naturale specifice ale cristalului de turmalina: piezoelectricitate, piroelectricitate, emisia de radiatii infrarosii cu lungime mare de unda; 

  120,00 lei 200,00 lei -40%
  Adauga in cos
  Stoc epuizat
 • 245,00 lei 280,00 lei Stoc epuizat
  Sale!

  Set (antireumatism si antidurere) de centuri cu turmalina (4 piese) Valorificand proprietatile naturale specifice ale cristalului de turmalina si o tehnologie foarte performanta, "tehnologia turmalinei lichide", un grup de specialisti in terapii alternative si medicina chineza traditionala au colaborat la realizarea acestor produse cu larga aplicabilitate in tratamentul...

  245,00 lei 280,00 lei
  Adauga in cos
  Stoc epuizat
Arata 1 - 5 din 5 produse
Acest site este detinut si administrat de catre Deostar Logistics Team SRL
Vodafone: 0736.879.456 | Orange: 0742.492.142
CUI: 39017369 | Nr de Ordine la Registrul Comertului: J23/3133/2023
Sediu social si Punct de lucru: str Orhideei nr 180A, loc. Clinceni, jud. Ilfov - vezi harta si programul aici.

Suntem neplatitori de TVA, adica preturile afisate pe site sunt preturi finale, insa ele nu includ taxele de transport.
Acestea sunt de 20 RON oriunde in tara. La comenzi peste 400 RON transportul este GRATUIT.


Deostar Logistics Team SRL este distribuitor independent Neolife (fost GNLD), cu IDN 619655
Informatiile expuse in acest site nu inlocuiesc sfatul medicului sau farmacistului.
Suplimentele alimentare prezentate in acest site nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala.
Site-ul oficial Neolife este www.neolife.com
ANPC

Livram produse in toate judetele, orasele si localitatile din Romania : Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani,Brasov, Braila, Bucuresti,
Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita,Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti,
 Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea

Deosolar.com